Услуги

Нашите Услуги

Строителство на сгради и съоръжения

Фирма Стобис 2000 има над 30 годишен опит в строителството. За този период са завършени множество обекти, както като главен изпълнител така и като инвеститор.
Компанията участва в реализирането на жилищни сгради, заводи, бензиностанции и хотели, надвишаващи 120 000 м2 РЗП.

Изграждане на еднофамилни къщи

Стобис 2000 е тясно специализирана в изграждането на еднофамилни и многофамилни къщи съвременни къщи. Всяка една има своя индивидуална специфика, за това фирмата отдава особено внимание на детайлите и прецизно изпълнение. С този подход са реализирани много обекти, а доволните клиенти са показател за качественото изпълнение.

Жилищното строителство е основната дейност на фирмата. Изпълняваме както проекти на малки бутикови сгради така и обекти с по-голям обем на дейност. Основен приоритет е качественото изпълнение в желания срок.

Имаме опит в изграждането на хотели, заводи,офис сгради,бензиностанции, фитнес центрове и др. За повече информация моля свържете се с нас чрез контактната ни форма  или на телефони + 359888813017 ; +359 887364438

Стобис 2000 се ангажира с изпълнението на цялостния проект по създаването на Вашия желан дом. Ние можем да съдействаме още в начален етап при избор и проектиране на къщата, до финалните стъпки като озеленяване и вътрешни инетериорни решения.

В съвремието все повече навлиза идеята за ниско енергопотребление на енергия без това да рефлектира негативно върху жилщния комфорт. За това и фирма Стобис вече има няколко изградени обекта. Особен фокус насочваме върху основните елементи на този тип строителсвто:

 • Подбор на качествена топлоизолационна система, отговоряща на описаните изисквания за конкретния проект
 • Избягване на термомостове
 • Подбор на качествена дограма и допълнителни обработки за въздухоплътност при всички отваряеми площи
 • Вентилационна система, която осигурява нужния дебит на въздух във всяко едно помещение с помоща на рекуператор.
 • Термопомпи и слънчеви колектори

 

Работиме в сътрудничество с проектантски бюра тясно специализирани в този тип проекти.

За връзка моля попълнете формата за обратна връзка.

Обследване на конструкции и реставрации

Компанията се занимава с ремонт, подръжка и реставрации на сгради. Всяка една сграда с течение на времето има нужда от обновление на фасади и вътрешни промени. Ние от Стобис 2000 имаме възможност да подобрим състоянието на вашата сграда посредством адекватни архитектурни и конструктивни решения, съобразени с качествено изпълнение.

Довършителни и ремонтни дейности

Фирмата разполага с квалифицирани служители с капацитет да направят желаният цялостен ремонт на Вашето жилище както при ново строителство, така и „старо“ строителство. По време на ремонтната дейност ще получите персонално внимание. Особено внимание отделяме в изготвянето на подробни и добре описани оферти, които се следват и изпълняват в срок.

Фирма СТОБИС 2000 ООД извършва със свои специалисти:

 1. Първоначални огледи на място.
 2. Запознаване с работен и одобрен конструктивен проект.
 3. Проследяване на течове, влияещи на конструкцията.
 4. Преглед на геоложки доклади, проследяване на въздействие на напорни и агресивни води върху конструкцията.
 5. Предписание за извършване на регенерация на бетонови елементи със съвременни материали / VANDEX, ROFIX, MAPEI/.
 6. Извършва без разрушителни изпитвания на строителни конструкции, ултразвуково диагностициране на положена армировка и други.
 7. Антикорозионни обработки на метални конструкции и открити армировки в стоманобетонни армировки.
 8. Укрепване на носещи елементи.
 9. Сейзмични оценки
 10. Изпълнява усилване на компрометирани конструкции , на база предложена оферта за изпълнение.
 11. Изпълнява предписания на държавни и общински органи по укрепване на сградния фонд.
 12. Извършва оглед на парцели, сгради и отделни апартаменти на клиенти, с оглед бъдещи инвестиции по закупуването им. Оценка на инвестиционния риск.

Заповядайте в нашата галерия за да разгледате извършените от нас ремонтни дейности.

Мръсния въздух и неблагоприятните атмосферни условия в частност София се приемат за доста агресивни с негативен ефект върху  сградния фонд. Стобис 2000 предлага адекватни решения за възвръщането на блясъка на фасадите на стари емблематични сгради, чрез съвременни решения и прилагане на  иновации в тази сфера. Предлагаме цялостно изпълнение по реставрация и консервация на сгради и паметници на културата.

 • Плочки и теракот
 • Настилки и облицовки
 • Мазилки, Замаски, Декоративни мазилки
 • Зидария
 • ВиК Услуги
 • Електроуслуги
 • Сухо строителство
 • Шпакловки, боядисване и финишни покрития
 • Хидро и топлоизолации
 • Паркет и ламинат
 • Други

Заповядайте в нашата галерия за да разгледате извършените от нас довършителни работи

Стобис 2000 предлага пълна гама от строително – монтажни дейности нужни за всеки един ремонт. Това се отнася за както отделни помещения, така и цялостни ремонти в къщи и апартаменти. Фирмата предлага дейности свързани със самото начало на един ремонт – къртене, чистене и извозване на строителните отпадъци , до полагане на финишни покрития. Предлагаме подмяна на старо ВиК и подмяна на Ел табла и окабеляване. За безплатна персонална оферта за Вашия ремонт, моля свържете се с нас чрез контактната форма.

Заповядайте в нашата галерия за да разгледате извършените от нас ремонтни дейности.